Де купити косметику Masstige в Україні?

  • Де купити косметику Masstige в Україні?

Masstige Volcanic Mineral Water

Косметика Masstige

Сучасні жінки регулярно знаходяться в пошуку ідеального, ефективного догляду. Бажання себе побалувати, розчарування в звичному засобі, потреба шкіри до нових відчуттів, все це, сподвигло групу молодих фахівців в області косметології створити таку косметику, щоб кожна жінка могла з легкістю знайти своє ідеальне засіб.

Ефективність та безпечність Masstige

Ретельно відбираємо, тестуємо, піддаємо найжорсткішого контролю всі використовувані інгредієнти. У складі наших продуктів тільки саме високоякісна сировина з усіх континентів світу. Багатоетапне тестування в лабораторних умовах. Клінічні випробування. Відповідність всім міжнародним стандартам якості. Виробництво Masstige - це сертифіковані, пройшли суворий контроль якості, високотехнологічні майданчики в різних країнах. Дані виробничі майданчики мають інноваційну технічну базу, сучасне обладнання з допуском на європейські ринки і професійний штат співробітників.

Masstige - це абсолютна новинка уходовой косметики для українських дівчат. Новий білоруський бренд вже встиг зарекомендувати себе і полюбитися прекрасній половині населення республіки Білорусь. Ми, компанія Andimax, переконані в тому, що представлений бренд прийдеться до смаку і нашим дівчатам, і буде користуватися небувалою популярністю, адже всі продукти Masstige створюються кваліфікованими професіоналами з любов'ю.

На сьогоднішній день Masstige Laboratory Cosmetics налічує 4 різних серії:

  • Volcanic Mineral Water. Вулканічна вода корейського острова Чеджу містить багатющі природні мінерали за допомогою природної фільтрації через шари лави, утворені вулканічною діяльністю острова протягом 400 000 років. Екстракт мінералів Мертвого моря володіє унікальною здатністю проникати в глибокі шари дерми, позитивно впливає на регенерацію клітин шкіри, насичуючи шкірні покриви мінералами широкого спектра, швидко забезпечує шкірі комплексне харчування, оздоровлення та омолодження. Вітамінний комплекс (Vitamin E, C, B3, B5, B6) - ідеальне поєднання для догляду за шкірою: заспокоює, зіщащает від окислювальних процесів, покращує тонус і благотвороно впливає на зовнішній вигляд.
  • Volcanic Ash. Вулкани - головне джерело, що виділяє з глибоких недо землі колосальну кількість вуглецю, у вигляді вуглекислоти і вулканічних газів. У складі попелу містяться лего засвоювані шкірою мінерали, органічні сполуки (гумінові та кремнієві кислоти, ферменти, ліпіди, смоли) і мікроелементи (селен, бор, йод, бром, рубідій і так далі). Для виробництва косметики використовується тільки білий попіл, якому не менше 400 000 років. Він не містить будь-яких сторонніх домішок.
  • Jellyfish Collagen. Колаген є основою сполучної тканини і становить 1/3 від усіх білків нашого організму. Колаген забезпечує пружність і еластичність тканин, стимулює утворення клітинних оболчек, забезпечує міцність тканин, за рахунок чого виробляється захисна функція, утримує вологу в клітинах, забезпечує гладкість шкіри і запобігає появі зморшок. Колаген з медузи - однієї з найстаріших жительок нашої планети - володіє більш простою структурою, ніж колаген "складних організмів, що є запорукою дуже хорошою біологічної сумісності з нашою шкірою. Морський колаген також забезпечує клітини шкіри цінними морськими антиоксидантами, мінералами та мікроелементами, повертаючи шкірі сяйво і свіжість.
  • Cream & Gel. Жінка любить вухами, а відчуває шкірою. Почуття комфорту, захищеності, стійкості до стресів - головне завдання кремів. Кожна ділянка піддається різним зовнішнім і внутрішнім впливам. Наприклад, особа, шия, кисті рук завжди "підставлені" сонця і вітру. Решта ділянок тіла, прикриті одягом. Ретельне увагу потрібно приділяти шкірі рук, особливо шкірі кистей і шкірі на ліктях. Доглянуті руки - ознака любові і уваги до себе доглянуті руки не видадуть вік! Шкіра рук старіє швидко. Природне вплив, домашня робота, миючі засоби роблять свою справу. Тому крем для рук містить спеціальні речовини, що пом'якшують шкіру і зволожуючі її, захищають від шкідливого впливу ззовні. Креми для тіла Masstige Cream & Gel - це спеціалізовані крему, до складу яких входять спеціальні тонізуючі засоби, які допомагають шкірі бути більш пружною. Крем не тільки робить шкіру гладкою і приємною на дотик, але і забезпечує високий рівень гідратації, має пролонговану зволожуючу дію, а це означає, що крім естетичного, зовнішнього ефекту, він здатний впливати на внутрішньоклітинні процеси.

Masstige Jellyfish Collagen

У нас на сайті вже зараз можна купити косметику Masstige за найнижчими цінами в Україні з максимальними термінами придатності. Ми дбаємо про наших клієнтів, якісно пакуємо товар і намагаємося відправляти замовлення день в день. У разі виникнення будь-яких питань щодо продукції Masstige наші менеджери з радістю підкажуть і порадять.

Ви також можете купити косметику Masstige оптом, для цього звертайтеся на контактні телефони вказані в шапці сайту, або пишіть нам на електронну адресу admin@andimax.com.ua. Компанія https://andimax.com.ua/ — офіційний дистриб'ютор Masstige в Україні.

Ознайомитися з більш детальним описом і складами продуктів можна у нас на сайті. Переходьте на товари під статтею, знаходите Masstige в пошуку, або в горизонтальному меню.

20.02.2019 10:08:27
0
971

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами