Новинка! Рідкі тіні для повік Metal Hype від Luxvisage

  • Новинка! Рідкі тіні для повік Metal Hype від Luxvisage

Жидкие тени для век Luxvisage Metal Hype

Білоруський бренд Luxvisage представив новинку - рідкі тіні для повік Luxvisage Metal Hype. Засіб можна використовувати як у вечірньому, так і в денному макіяжі. Адже з ними дуже просто отримати насиченість бажаного відтінку - від виразно-яскравого до напівпрозорого. І легко створити будь-який макіяж очей від спокусливого smoky eyes, яскравих графічних стрілок до делікатного моно макіяжу. А ще їх можна використовувати як хайлайтер або базу під тіні інших текстур. Тіні наносяться аплікатором, пензлем і просто подушечками пальців.

Засіб Metal Hype від білоруського бренду Luxivsage - це стійкі тіні для повік з металевим сяйвом. Трендовий продукт для ефектного макіяжу з неймовірно красивим металевим сяйвом. Рідкі тіні Metal Hype прості у використанні, Ви отримаєте стійкий і сяючий макіяж очей всього за пару хвилин. Купити рідкі тіні для повік Luxvisage Metal Hype можна в інтернет-магазині ANDIMAX за найнижчою ціною в Україні.

Основні особливості рідких тіней Luxvisage Metal Hype:

  • Швидко і легко наносяться ідеально рівним шаром
  • Щільно сяюче покриття з першого шару
  • Швидко висихають, надовго фіксуючи макіяж
  • Зберігають яскравість кольору і сяйва до 12 годин
  • Містять зволожуючий комплекс
  • Легко видаляються будь-яким засобом для демакіяжу

Засіб представлено в 6ти різних насичених відтінках з ефектом металевого сяйва. Завдяки такому широкому розмаїттю, навіть сама примхлива модниця зможе підібрати свій, винятковий колір. Тон 01 - іскристе шампанське, тон 02 - золотистий персик, тон 03 - рожевий перли, тон 04 - сонячний беж, тон 05 - мідне золото, тон 06 - антична бронза.

У нас на сайті вже зараз можна купити тіні для повік Luxvisage Metal Hype за найнижчою ціною в Україні. Ми дбаємо про наших клієнтів, якісно пакуємо товар і намагаємося відправляти замовлення день в день. У разі виникнення будь-яких питань щодо продукції Masstige наші менеджери з радістю підкажуть і порадять.

Ви також можете купити косметику Luxvisage оптом, для цього звертайтеся на контактні телефони вказані в шапці сайту, або пишіть нам на електронну адресу admin@andimax.com.ua. Компанія https://andimax.com.ua/ офіційний дистриб'ютор Luxvisage в Україні.

Ознайомитися з більш детальним описом і складом продукту можна у нас на сайті. Переходьте на товари під статтею, знаходите Metal Hype в пошуку.

26.02.2019 14:20:21
0
1072

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами