Новинка! Рідкий консилер для обличчя Relouis Bright Touch Complimenti

  • Новинка! Рідкий консилер для обличчя Relouis Bright Touch Complimenti

Ведучий білоруський виробник декоративної косметики, компанія Relouis, представили новинку - світловідбиваючий консилер для додання шкірі бездоганний зовнішній вигляд. Консилер для обличчя Relouis Bright Touch Complimenti легко приховає сліди втоми і також добре додасть природне сяйво зоні навколо очей. Soft Focus - спеціальний ефект, завдяки якому візуально вирівняється рельєф шкіри, а дрібні недоліки стануть абсолютно непомітними.

  • Захист від UVA і UVB променів
  • природний фініш
  • Без парабенів, аромати і D5

Спосіб застосування:

  • Нанесіть консилер Bright Touch Complimenti аплікатором на зону під очима
  • Розподіліть засіб пальцями легкими рухами
  • Закріпіть консилер пудрою для більшої стійкості. Наприклад, прозорою пудрою RELOUIS PRO HD powder

Поради візажистів: Щоб скорегувати риси обличчя і зробити їх більш витонченими, нанесіть консилер Bright Touch Complimenti на спинку носа, вилиці, центр чола, підборіддя і під брову.

Самим найближчим часом часом купити рідкий консилер для обличчя Relouis Bright Touch Concealer Complimenti як оптом, так і в роздріб, можна буде в інтернет-магазині білоруської косметики АНДІМАКС.

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель тороговой марки Relouis (РЕЛУІ БЄЛ) просимо звертатися:

Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: admin@andimax.com.ua

Білоруська косметика оптом. Купити білоруську косметику Relouis оптом у офіційного імпортера в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку.

Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших.

06.05.2019 14:32:03
0
782

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами