Новинка! Пудра для брів Luxvisage Brow Powder

  • Новинка! Пудра для брів Luxvisage Brow Powder

Новинка від білоруського бренду декоративної косметики Luxvisage - пудра для брів Brow Powder! Новинка в наявності і вже доступна для замовлення як в роздріб так і оптом.

Пудра для брів Luxvisage Brow Powder представлена в 4 відтінках на вибір:

Більш детально ознайомитися з новим засобом можна всередині картки товару.

 

Купити Luxvisage Brow Powder

 

Купити Luxvisage Brow Powder

 

Купити Luxvisage Brow Powder

 

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель торогової марки Luxvisage просимо звертатися:

Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: admin@andimax.com.ua

Білоруська косметика оптом. Купити білоруську косметику Luxvisage оптом у офіційного імпортера в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку.

Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших. Купити Luxvisage Brow Powder.

17.07.2019 11:57:26
0
769

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами