Новинка! Порошкоподібна пудра для обличчя Relouis Alta Moda

  • Новинка! Порошкоподібна пудра для обличчя Relouis Alta Moda

Пудра для лица порошкообразная Relouis Alta Moda

Новинка від Relouis! Порошкоподібна пудра Relouis Alta Moda. Пудра для обличчя серії Alta Moda від білоруського бренду Relouis створена спеціально для додання Вашому макіяжу ідеальний вид на ряду з натуральним фінішем. Пудра зможе чудово закріпити тональний крем. Вона також підійде для соло-нанесення. Новинка від Relouis створить незабутній блюр-ефект, з яким Ваш образ буде виглядати зовсім в будь-якій ситуації. Завдяки зручній упаковці з Дозавтори, володар кошти зможе носити її завжди з собою!

Пудра для лица порошкообразная Relouis Alta Moda

Які пензлі для макіяжу Relouis підійдуть для нанесення пудри Alta Moda? Для якісного нанесення пудри ідеально підійдуть наступні пензлики:

  • Пензель для пудри Relouis Pro Powder Brush
  • Пензель більша багатофункціональна Relouis Pro Multifunctional Brush L
  • Пензель кабукі Relouis Pro Kabuki №12

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель тороговой марки Relouis (РЕЛУІ БЄЛ) просимо звертатися:

Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: admin@andimax.com.ua

Білоруська косметика оптом. Купити білоруську косметику Relouis оптом у офіційного імпортера в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку.

Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших.

06.05.2019 13:23:41
0
945

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами