Новинка! Serum - нова серія від Masstige. Сироватка для обличчя Masstige Serum

  • Новинка! Serum - нова серія від Masstige. Сироватка для обличчя Masstige Serum

У сучасній косметології сироватки для обличчя прийшли прямо з фармакології - науки на межі косметології і фармацевтики. Ось чому представлені сьогодні сироватки для обличчя так ефективні і популярні. Сироватка для обличчя (серум) - косметика з підвищеною концентрацією активних речовин у складі, корисних для здоров'я шкіри і краси. Можливості сироватки для обличчя дуже широко: є кошти, які допомагають зробити шкіру більш гладкою і зменшити зморшки, інші підвищують її пружність і забезпечують ефект ліфтингу, треті зволожують, покращують колір обличчя, надають антиоксидантний ефект. Правильне підібране засіб відповідно до типу шкіри і наявних з нею проблем, не змусить довго чекати позитивний ефект. Представлена ​​лінійка сироваток для обличчя під назвою Serum від білоруського виробника уходовой косметики Masstige ввібрала в себе все найкраще і дозволить шкірі Вашого обличчя сяяти як ніколи.

Купити Masstige Serum Ви зможете у нас на сайті, вже в самий найближчий час, слідкуйте за оновленнями наявності на сайті.

Сироватка для обличчя Masstige Serum

Більш детально ознайомитися з новинкою, продуктами серії Serum від бренду Masstige можна перейшовши за посиланнями нижче:

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель тороговой марки Masstige просимо звертатися:

Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: admin@andimax.com.ua

Білоруська косметика оптом. Купити білоруську косметику Masstige оптом у офіційного імпортера в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку.

Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших. Купити Masstige Serum.

15.05.2019 15:30:07
0
1210

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами

Рекомендовані статті

Акція від Masstige! Серія Serum -30%

Акція від Masstige! Серія Serum -30%

Шановні клієнти! Ми раді повідомити Вам, що ми спільно з виробником білоруської косметики Masstige запускаємо акцію -30% на серію сироваток для обличчя Serum. Для наших оптових клієнтів ми також розробили спеціальну пропозицію, дізнатися про деталі та умови якого можна написавши нам на електронну адресу admin@andimax.com.ua. Акція триватиме з 04.06.2019 по 30.06.2019 включно, поспішіть, кількіс..

04.06.2019
0
650