Paradiso - довгоочікувана нова колекція від Relouis

  • Paradiso - довгоочікувана нова колекція від Relouis

У прагненні дарувати позитивні емоції і наповнити задоволенням все те, що нас оточує кожен день, була створена колекція Paradiso. Нова колекція Paradiso (італ. «Рай») - це райське задоволення від використання косметичних продуктів, можливість виглядати прекрасно кожен день, не чекаючи особливого випадку. Колекція Paradiso від білоруського бренду Relouis складається з максимальної кількості продуктів, необхідних для створення щоденного макіяжу. Палітра тіней для повік, блиск для губ з вологим фінішем, комфортна і стійка рідка матова помада, підводка кольорова сяюча, чорна вінілова підводка для очей і туш для вій з ефектом веерного обсягу. Paradiso - це комфортні текстури і модні відтінки в сучасному трендовому рожево-золотому дизайні які подарують справжню насолоду від використання продукту і дозволять оцінити його з гідністю. Paradiso - задоволення кожен день. Купити колекцію Paradiso в Україні у офіційного представника Relouis компанії Andimax.

Relouis Paradiso купити в Україні

Колекція Relouis Paradiso зібрала в собі найкращі і інноваційні новинки:

 

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель торгової марки Relouis просимо звертатися:Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: manager@andimax.com.ua

Купити білоруську косметику Relouis оптом у офіційного представника в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку. Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших. Купити Relouis Paradiso.

13.12.2019 15:01:38
0
988

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами