Новинка! Еко прання разом з «Велідара». Білоруський бренд побутової хімії

  • Новинка! Еко прання разом з «Велідара». Білоруський бренд побутової хімії

Шановні клієнти! Поспішаємо вам повідомити, що в пропонованому нами асортименті з'явилися білоруські екологічно чисті засоби для прання від компанії «Велідара». На даний момент кейс ТМ «Велідара» налічує 11 найменувань, а саме:

Вся продукція бренду Велідара - це абсолютно необхідне доповнення до вашого здоровому способу життя. Перевага продукції - це бзопасность і ефективність. Продукція «Велідара»:

  • незамінна, якщо в будинку є діти
  • ефективна завдяки високій концентрації натуральних інгредієнтів, рослинних екстрактів, ефірних масел
  • економічна у використанні
  • дешевше за європейські аналоги
  • не викликає алергії

Частина з представлених засобів спеціально розроблена для прання дитячої білизни. Подбайте про здоров'я вашого малюка разом з брендом «Велідара».

Велідара - корисно для людини. Безпечно для природи!

 

З питань співпраці ТОВ «АНДІМАКС» в сфері оптових закупівель торгівельної марки Велідара (Velidara) просимо звертатися:

Тел .: +38 (098) 340-37-00, +38 (050) 340-37-00, +38 (093) 340-37-00; e-mail: admin@andimax.com.ua

Білоруська косметика оптом. Купити Velidara (Велідара) оптом у офіційного імпортера в Україні. Завдяки динамічному розвитку, наша компанія прагне бути лідером у своїй категорії. Ми надаємо якісне співробітництво як для виробників, так і для наших дилерів та клієнтів, надаючи їм високий рівень професійних відносин. Підтвердженням нашої надійності є багаторічний досвід роботи на ринку України, високий професіоналізм співробітників і бездоганна репутація на ринку.

Компанія «АНДІМАКС» орієнтована на результат. Ми просуваємо імпортовані бренди за допомогою різних маркетингових інструментів, і висококваліфікованої торгової команди. За роки роботи сформована широка дистриб'юторська мережа по всій Україні. Клієнти компанії не тільки національні та локальні мережі та супермаркети, а також і роздрібні магазини, приватні підприємці, аптеки і багато інших.

26.07.2019 15:14:04
0
691

Коментарі:

Увага: HTML символи заборонені!
Я прочитав Умови використання і згоден з вимогами